top of page
COACHING
IMG_5069.PNG.png

We willen allemaal bewust, gelukkig, ontspannen, energiek en geïnspireerd leven. Maar soms zijn er momenten in het leven dat het ons op eigen kracht niet lukt. 

 

Waar mensen vastlopen help ik om weer in de stroom te komen. Mijn kracht is om te verhelderen en om beweging te brengen.

Ademcoaching

Adem is de levenskracht van ieder mens en essentieel voor je gezondheid. Iedere cel van het menselijk lichaam heeft zuurstof nodig, voor groei, herstel en ontwikkeling. Het is belangrijk dat de helende energie van je adem vrijelijk door lichaam en geest kan stromen. Je adempatroon is een afspiegeling van hoe je in het leven staat. 95% van ons gedrag gebeurt onbewust, ook onze ademhaling. Volledig automatisch. En laat nou net in dat onbewuste zich heel veel processen afspelen die enorm bepalend zijn voor hoe wij denken, wat wij voelen en hoe wij ons gedragen.


Veel mensen ademen in rust te veel of alleen in de borst. Wanneer je je hier bewust van wordt, is het moment daar om dit te veranderen. Misschien herken je bij jezelf vage lichamelijke klachten zoals gejaagdheid, vermoeidheid, tintelingen, duizeligheid, slapeloosheid, veel zuchten of gapen?

 

Samen kijken we hoe coaching je kan ondersteunen bij het realiseren van jouw wensen. Of het nu gaat over werk, privé, gezondheid of een balans in je leven. Voel je welkom!

Heb je vragen neem dan contact met mij op.

Tarief coaching

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Vaak kan je bij 4 sessies al veel veranderingen ervaren en heb je meerdere tools om je pad verder te bewandelen. Ter introductie betaal je 265,- euro voor 4 sessies. 

Daarna zijn de kosten 55,- euro per uur.

YOGA
KLANKSCHAALMASSAGE
IMG_2289.jpeg
IMG_5069.PNG.png
bottom of page