Canna here I come

Goedemorgen lieve allemaal,

Vandaag vaar Ik met de ferry naar Canna. De weerberichten zijn positief en ik hoorde al dat het weer echt heel slecht moet zijn wil hij niet varen. Het is de laatste keer dat de boot die kant op gaat voor kerst dus ook de laatste boodschappen zoals eten worden bezorgd. Wie weet ook nog kerstbomen :-) Omdat ik daar een aantal maanden werk mag de auto mee en die is dus vol met kleren, yogaspullen en eten! Verder dan het vaste land op rijden en parkeren in de kleine haven zullen we niet redden dus daar alles over hevelen naar de jeep van Fiona.

De reis verloopt prima en gaat in fasen. Na twee nachten kort slapen in een vreemd bed kijk ik uit naar mijn bed in Canna waar ik kan gaan wennen en mijn yogamat weer kan uitrollen. Omdat de bedden hier stevig zijn en mijn lijf om half 4 zei kom op een andere manier in beweging was het dus yoga in bed 🙇🏻‍♀️

Onze dochter Lisa ontmoette we gisteren. Zij is een paar dagen eerder naar het vaste land gereisd om inkopen te doen en er zeker van te zijn om kerst met ons te kunnen vieren voor het geval de ferry vandaag niet zou vertrekken. Alles lijkt dus voorspoedig te verlopen en zometeen rijden we het laatste stuk naar Mallaig en rennen we nog even snel de supermarkt in voor verse groente en fruit. Volgende bestelling zal dus zijn per internet en bezorgd worden. Zo raar, zoek graag alles zelf uit op de markt, nu dus tasjes afhalen bij de ferry eens per week. Ik was al even aan het wennen met de service van Picnik in Arnhem.

Ik begrijp dat van de 22 mensen die op Canna wonen er veel met kerst weg zijn naar familie. De B&B van Fiona is nu gesloten dus we mogen heerlijk genieten van Tighard Guest House samen voor de gasten komen.

6 uur, tijd om op te staan en ons voor te bereiden voor onze laatste trip. Fijne zondag allemaal en wie weet schrijf ik snel weer. Veel mensen die mij volgen en benieuwd zijn.

Liefs,

Peet

🙏

I

TERUG
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

KvK 

68429444

​© 2018 Petra van Westing

rekeningnummer

NL63 KNAB 0256 0799 35